Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Hodně záleží na tom, jaká média čtete a jak vám to ony podají.

Některá prostě píší více proti tomu, druhá proti onému.

Chápu, že jste možná věrný "svým" novinám, ale to se dnes nevyplácí (tedy pokud hledáte fakta a plnou pravdu a ne její jednostrané podání).

Třeba zde (a na Lidovkách) proklamovaná adorace pana knížete na celém světě a neskutečný smutek nad nezvolením. Stačí jen zapátrat v zahraničním tisku. Jediný kdo projevoval nadšení a poté lítost byl tisk německý. Celý svět to sledoval spíše nezaujatě a poblahopřál vítězi.

Ale tak vypadá skutečnost a tu snese jen silný člověk.

0 3
možnosti

A co to má co dělat s tímto textem? To, že někdo kritizuje Klause se Zemanem z něho přeci nedělá nekritického přívržence knížete...

0 0
možnosti
KS

K46a74r84e69l 18S92a38i25d49l

12. 2. 2013 13:10

Ano,souhlasím s tím že chování politiků i jejich příznivců je často za hranou slušného chování a nedůstojné jejich postavení.Jeden příklad za všechny:Chování pravdoláskařů po prohře jejich "Božského Karla",lži,demagogie,žaloby a urážky protikandidáta a jeho voličů ;-)

1 4
možnosti
TH

DIky, ja to citim stejne. To je neuveritelna ubohost. Neuveritelna.

5 1
možnosti
LM

Moc se mi líbí, jak mi pan autor okamžitě smazal příspěvěk, kde jsem ve vší slušnosti položil naprosto jednoduchou otázku.

Proč se stejnou energií jako proti Klausovu nynějšímu chování nebojoval proti jeho rozkrádání a devastaci republiky, kterou tu provedli po sametu, kdy autor seděl ve sněmovně a hlasoval s Vaškem jako o život. Teď řeší buranství politiků lahvinkou drahého vína  a návštěvou divadla, na kterou díky i jeho aktivní politice spousta lidí nemá, stejně jako na jídlo, energie, nájem, léky......

10 8
možnosti

Souhlas. Za současnou ekonomickou situaci v naší republice může Klaus a jeho ODS. To amnestování velkozlodějů byla jen taková tečka, kterou za tou jeho érou.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

HJ

Krásně jste to napsal! Mluvíte mi z duše!R^

11 4
možnosti

Milá paní, chápete, že to jsou jenom slova ?

0 0
možnosti
VN

R^

Jeden můj známý též zná VK. A jeho charakteristika VK je úplně stejná , jako ta vaše .

Karma !

15 2
možnosti
AK

Nechápu jenom jedno, proč stále je pan Zeman brán jako komunista, když do KSČ vstoupil za pana Dubčeka v r. 1969 a za normalizace byl vyloučen, neboť jí kritizoval. Byl dokonce i vyhozen ze zaměstnání. Pro mne byl větší komunista pan Svěrák, který tam byl již od r. 1961. Tohle je velký rozdíl o komunistech. Nejvíce mne zaráží, že se stále dělí občané na pravicové a lelvicové, vždyť od roku 1989 tady de facto vládnou spolu ve všech stranách.!!

10 13
možnosti
Foto

komunista nemusí být jen legitimací, kterou může zahodit, ale i myšlením, slovy i skutky, které zůstávají jako otisk prstu na osobnosti nositele. Zeman je komunista. Vždy jím byl.

14 7
možnosti
MN

Neuvěřitelně nechutný článek a to i kdyby se mi současný prezident nelíbil.

Havel asi ne, ale ti kolem něho ? Jen se zeptejte

6 24
možnosti
DZ

Co je na něm nechutné? Nechápu. Nečetl jste Blesk a neuklikl jste se při psaní diskuzního příspěvku?

16 1
možnosti
PK

'Není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem.' Pána pisatele neznám vůbec. Dle mého názoru naprostou většinu lidí velmi ovlivňují sdělovací prostředky tím, co a jak sdělují, s využitím odvěkých metod propagandy. Vezmu-li v úvahu skutečnost, že většina sdělovacích prostředků bude stranit pravici, vychází mi z toho jaké informace asi sdělovací prostředky podávají.

3 5
možnosti
RH

pan pisatel se nechal ovlivnit osobní zkušeností;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 740
  • Celková karma 4,25
  • Průměrná čtenost 235x
Píšu převážně o svých kulturních zážitcích blízkým, přátelům a známým. Proč to nezveřejnit na blogu? Možná někoho potěším a možná někdo potěší mě. Pokud jde o politiku, uložil jsem si, že o ní budu mlčet, pokud se mě věc nějak silně nedotkne.